X
Suscríbete y recibe ofertas:
  y encuéntranos en facebook y twitter!!
cerrar ventana
X


Suscripción realizada con éxito!


X
Ticketea
CCCB - Diàleg amb Valeria Luiselli
Entradas desde 3 euros


17/09/2019

En CCCB (ver mapa)

Desde 3 €

Vívelo el 17/09/2019 a las 18:00
termina el 17/09/2019


 Disfrútalo el 17/09/2019 a las 18:00 en CCCB (Montalegre, 5. 08001 Barcelona.). Organiza CCCB

Descripción

CCCB - Diàleg amb Valeria Luiselli

Arran de la publicació del seu darrer llibre, Desierto sonoro (Sexto Piso, setembre 2019), l’escriptora d’origen mexicà Valeria Luiselli relata la dura realitat de la immigració a la frontera sud dels Estats Units. Després d’obtenir el reconeixement internacional amb novel·les com La historia de mis dientes o Los ingrávidos (Sexto Piso, 2013 i 2014), Luiselli es va veure empesa per la realitat política i el seu propi context personal a col·laborar com a intèrpret als tribunals de Nova York en casos de menors migrants centramericans en risc de deportació. Arran d’aquella experiència Luiselli va escriure l’assaig Los niños perdidos (Sexto Piso, 2016) i va recollir els testimonis dels perillosos periples transfronterers d’aquests menors, que a Desierto sonoro (Sexto Piso, 2019) s’entrellacen amb una trama de ficció. La novel·la, que narra el road trip d’una família pel sud dels Estats Units, és també un viatge per la tràgica història del maltractament inferit als habitants originaris del continent, que s’estén des dels temps de la colonització fins avui dia.

Informació pràctica:

Preu: 3€  / Gratuït per a Amics del CCCB, aturats, carnet Docent (educació obligatòria) i jubilats amb Targeta Rosa (cal passar per taquilles del CCCB a recollir l`entrada corresponent. Disponibles sempre que hi hagi entrades a la venda). 

 


Organiza CCCB

Amb una oferta cultural àmplia, el CCCB proposa una programació de qualitat, atenta a sensibilitats diverses, amb voluntat de generar debat i reflexió. El CCCB és lloc d’experimentació, àgora per al diàleg, escenari per a la innovació, i laboratori obert al canvi cultural en marxa. Al CCCB sempre hi ha una proposta interessant. Veniu i comproveu-ho!

Condiciones de compra

Estas entradas se venden a través de Ticketea.com picha en ¡Comprar ya! para
adquirir tus entradas.

Comentarios

envía tu comentario

Dejar en blanco si no hay nada.

Dejar en blanco si no hay nada.